Søk
Nyheter
Trinninformasjon
Skoleadministrasjon
Aktivitetskalender
Ansatte
FAU og SU
SFO
Søk i bibliotekbasen
Kontaktinformasjon
Kontaktperson:
Bodil Alver Moen

Besøksadr:
Hamarvn 131,
2613 Lillehammer

Postadr:
Hamarvn 131,
2613 Lillehammer

Tlf: 61267320
Fax: 61267334
Epost: Klikk her
Søre Ål skole


Skriv ut    Sideoversikt

Info om skolen

Søre Ål skole er en fulldelt barneskole. Rektor er Bodil Alver Moen. Fred Botten er inspektør.Søre Ål skole består av fire bygninger, kalt A, B, C og D. I A-bygget finner du administrasjonen, personalrom, møterom og arbeidsrom for lærerne .

Søre Ål skole er en fulldelt barneskole.

Rektor er Bodil Alver Moen.

Fred Botten er inspektør.

 

Skoleåret 2011 – 12 er det 336 elever på skolen.

 

Søre Ål skole består av fire bygninger, kalt A, B, C og D.

I A-bygget finner du administrasjonen, personalrom, møterom og arbeidsrom for lærerne i tillegg til et lite kontor for vaktmesteren.

 

Søre Ål skole har åpen planløsning. Undervisningen foregår i landskap, ikke i klasserom. Elevene er organisert i storgrupper på trinnet og består som regel av 3 basisgrupper. Elevene deles inn i ulike grupper ut i fra behov. Et lærerteam er ansvarlig for all undervisning på trinnet.

 

I B-bygget holder 1.trinn til i 1.etasje. Her er et også kjøkken. SFO har sambruk med 1.trinn og har i tillegg et lite kontor. 1.klasse sitt område er delt inn i Maurtua, der det er arbeidsplasser for elevene, og 6’ern der det er stor plass til å røre seg, leke, bygge og plass for samlingsstund.

 

I 2.etasje er 2.trinn. De har et stort landskap i tillegg til 7’ern. På 7’ern har de plass til samlingsstund, lekeplass og grupperom. Dessuten er det der deres smartboard er.

 

C-bygget huser 3.,4.,5. og 6. trinn. 3.trinn er i underetasjen, og har i tillegg til landskapet sitt to små grupperom. Musikkrommet er også i underetasjen.

 

4.,5. og  6.trinnet er oppe i ”det store landskapet”. Her ligger skolen bibliotek midt i bygget, med landskapene rundt. Nederst mot Hamarveien er det et ”åpent landskap” som alle trinnene kan bruke, her har vi også en smartboard. Den ytre delen av landskapet er møblert med litt mer bekvemme møbler og er beregnet på grupper som samtaler eller leser eller gjør noe på PC.

 

D-bygget er paviljongen, og det er 7.trinn som holder til der.

 

UTEOMRÅDET.

Skolen har et unikt uteområde. Dette består av tre hovedområder; ”Utfordringen”, ”Ball og hjul” og ”Hopp og cross”. Under ”utfordringen” finner du klatreveggen, sportshaugen og hinderløype.

”Ball og hjul” inneholder Håndball, basketball og volleyball – eller nettopp-bane, to bordtennisbord, ballvegg, og skateanlegg. Skolen har et antall skateboards og rollerblades + sikkerhetsutstyr.

”Hopp og cross” består av BMX-løype, terrengsykkelløype, skileikanlegg, 60m løpebane og lengdegrop.

 

I tillegg til dette har vi lekeapparater, husker og sandkasse for de minste.

 

Rundt skolen er det et flott friområde som benyttes både sommer og vinter.

 

Tilbake|Om Dig3 | Tjenesten er levert av IKOMM